Fysio Berflo Fysio Berflo Afspraak maken

Amanda Koning – Toering

Sinds februari 2014 ben ik afgestudeerd als Fysiotherapeute aan de hoge school Saxion Enschede. Hierna heb ik verschillende werkervaringen kunnen opdoen in zowel een eerstelijns praktijk als een zorginstelling. Hier heb ik ervaring opgedaan met verschillende doelgroepen, verschillende aandoeningen en veel gedaan op revalidatie gebied zowel individueel als in groepsverband.

Naast de Fysiotherapie heb ik een sportopleiding gevolgd (CIOS).

Om goed bij te blijven in mijn vakgebied volg ik regelmatig verschillende cursussen en nascholingen.

In Juni 2017 kon ik bij Fysio Berflo beginnen. Ik werk hier met veel plezier.

 

U treft mij in de praktijk op;

maandagavond, donderdagavond, dinsdag, vrijdag en zaterdagochtend.

 

 

© 2019 Fysio Berflo B.V. Alle rechten voorbehouden - Privacy verklaring - powered by Tatof

Direct een afspraak maken

Vul onderin uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

Sluiten