Fysio Berflo Fysio Berflo Afspraak maken

Bart Kuipers

Welkom op onze site en in de praktijk Fysioberflo (voorheen Fysiotherapie Berflo Es-Veldwijk). Mijn naam is Bart Kuipers. Ik ben gediplomeerd fysiotherapeut en bewegingsagoog. Op de foto hieronder staat onze goed uitgeruste oefenruimte, die pal aan mijn behandelkamer ligt. Aan die ruimte is hard gewerkt. In januari 2016 begonnen we met een transformatie van de praktijk om aan de eisen van deze tijd te kunnen voldoen. Dat proces was in juni afgerond. Door de aanpassingen kunnen we onze patiënten ontvangen in een modern gezondheidscentrum.

bart-sprt

Over mijzelf

Ik ben een sportieve vader van twee zoons en een gedreven fysiotherapeut, die zich door studie en jarenlange beroepservaring in het vak bekwaamd heeft. Ooit begonnen als fitnessinstructeur verdiepte ik me al vroeg in de kracht en de beperkingen van het menselijk lichaam. De stap naar de fysiotherapie voelde voor mij als een natuurlijke. Mijn specialiteit is mensen fit krijgen en houden. Dat gebeurt op een plezierige en actiegerichte manier. En altijd met een lach, mijn handelsmerk.

Nadat ik elf jaar als fysiotherapeut verbonden ben geweest aan FysioGym Enschede, mocht ik in augustus van 2015 Lammert Dijkstra opvolgen bij FysioBerflo. Een uitgelezen kans. Op deze mooie locatie in het hart van de wijk Berflo Es kan ik mijn kennis van revalidatie, sport, bewegen en gezondheid optimaal benutten.

De overstap is in meerdere opzichten een nieuw begin gebleken. Een goeie fysieke en mentale conditie vergroot het levensgeluk. Ik zie mensen dankzij succesvol verlopen revalidatietrajecten voor mijn ogen aansterken en opbloeien. Het geeft mij voldoening dat ik een bijdrage kan leveren aan het welzijn van anderen. De deur van de praktijk en mijn behandelkamer staat voor iedereen open.

Foto van Bart Kuipers

Bart Kuipers

Fysiotherapie / Bewegingsagogie
b.kuipers@fysioberflo.nl
© 2024 Fysio Berflo B.V. Alle rechten voorbehouden - Privacy verklaring - powered by Tatof

Direct een afspraak maken

Vul onderin uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

    Sluiten