Fysio Berflo Fysio Berflo Afspraak maken

Jacqueline Visser

De basisopleiding Fysiotherapie voltooide ik in 1984, gevolgd door de opleiding Kinderfysiotherapie in 1994. Dit gaf mij toegang tot het register Kinderfysiotherapie. Aanvullend hierop rondde ik in 2004 de wetenschappelijke studie Pedagogiek af. Als kinderfysiotherapeut heb ik voornamelijk ervaring opgedaan in de eerstelijnszorg, maar ook op scholen en in de kinderrevalidatie.

De kern van mijn werk als kinderfysiotherapeut is dat ik kinderen met (senso)motorische problemen help en begeleid. Het zijn problemen die variëren van een motorische achterstand, schrijfproblemen, houdingsklachten, een algehele ontwikkelingsachterstand en neurologische problemen (zoals Erbse Parese) tot orthopedische problemen (bijvoorbeeld scoliose). Ook baby’s met een voorkeurshouding sta ik bij.

De pedagogische kennis die ik heb opgedaan integreer ik in mijn behandelingen. Ik richt mij continu op wat voor elk specifiek kind in zijn of haar specifieke gezinssituatie het beste is. Het is daarbij belangrijk een actieve en betrokken samenwerking met de ouders van de kinderen tot stand te brengen. Daar besteed ik veel aandacht aan.

De behandelingen kunnen desgewenst aan huis plaatsvinden. Dit gebeurt vaak bij kinderen van 0–2 jaar en kinderen met een ernstige handicap.

www.nvfk.nl

Foto van Jacqueline Visser

Jacqueline Visser

Kinderfysiotherapie
j.visser@fysioberflo.nl
© 2024 Fysio Berflo B.V. Alle rechten voorbehouden - Privacy verklaring - powered by Tatof

Direct een afspraak maken

Vul onderin uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

    Sluiten