Fysio Berflo Fysio Berflo Afspraak maken

Marjan Rakers-Bergijk

In 1979 heb ik Enschede mijn diploma fysiotherapie behaald en ben gelijk aan het werk gegaan in een particuliere praktijk, na 2 jaren ben ik ook les gaan geven aan de opleiding voor fysiotherapie in Enschede, thans de Saxion Hoge School. Mijn belangstelling voor het bekken in de breedste zin van het woord is al tijdens de opleiding ontstaan. Ik ben dan direct met diverse bij- en nascholingen begonnen en doe dit tot op de dag van vandaag.  Van 1998 tot 2010 heb ik in het bestuur gezeten van de NVFB, onze beroepsvereniging. Van 1999 tot  2009 heb ik in het bestuur gezeten van deze vereniging en was onder ander betrokken bij de ontwikkeling van het functieprofiel bekkenfysiotherapie.

 

In 1993 ben ik toegetreden tot Fysiotherapie Berflo Es – Veldwijk als algemeen fysiotherapeut.
Nadat de specialisatie bekkenfysiotherapie( http://www.bekkenfysiotherapie.nl) in december 2003 een feit werd, ben ik na het behalen van mijn diploma bekkenfysiotherapie vervolgens geregistreerd als bekkenfysiotherapeut. In 2006 ben in begonnen met de opleiding tot master bekkenfysiotherapie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. In 2007 heb ik daar mijn diploma behaald.

Als bekkenfysiotherapeut houd ik mij bezig met de behandeling en preventie van klachten in het gebied van buik, bekken en lage rug bij mannen, vrouwen, kinderen en ouderen.

Foto van Marjan Rakers-Bergijk

Marjan Rakers-Bergijk

Bekkenfysiotherapie/ Fysiotherapie
marjan@rakers.nl
© 2024 Fysio Berflo B.V. Alle rechten voorbehouden - Privacy verklaring - powered by Tatof

Direct een afspraak maken

Vul onderin uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

    Sluiten