Fysio Berflo Fysio Berflo Afspraak maken

Niels Hengelman

Via deze weg stel ik mijzelf graag voor. Mijn naam is Niels Hengelman en ik woon in Losser. Mijn interesse in fysiotherapie kwam doordat ik eerst fitness instructeur wilde worden. Hier leerde ik al wat over het menselijke lichaam, wat mijn interesse in fysiotherapie vergrootte. In mijn vrije tijd sport ik graag bij de Sport Fabrik. Vervolgens ben ik van start gegaan met de Opleiding tot Fysiotherapeut aan  Saxion hogeschool te Enschede, waar ik in 2021 afstudeerde.

Ik ben sinds maart 2022 werkzaam bij Fysio Berflo. En meteen nauw betrokken bij de opening van de fysiotherapiepraktijk in Losser, in de voor mij zo vertrouwde omgeving van Sport Fabrik! Ik heb tijdens mijn studie mijn eindstage gelopen bij Fysio Berflo, hierdoor heb ik veel ervaring opgedaan binnen de algemene praktijk. Naast deze stage, heb ik ook ervaring opgedaan bij een instelling voor mensen met een verstandelijke beperking, hierdoor heb ik ook affiniteit met deze doelgroep.

Ik zal voornamelijk werkzaamheden verrichten als fysiotherapeut op de locatie Losser, in en naast De Sport Fabrik. Ik zal hier voornamelijk mensen behandelen, waarbij mijn kracht ligt bij een actiefgerichte benadering. Hierbij zal ik mij voornamelijk richten op  klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat. Het geeft mij een goed en voldaan gevoel wanneer iemand sterker en met een beter welzijn uit het revalidatieproces komt.

Foto van Niels Hengelman

Niels Hengelman

Fysiotherapie
n.hengelman@fysioberflo.nl
© 2022 Fysio Berflo B.V. Alle rechten voorbehouden - Privacy verklaring - powered by Tatof

Direct een afspraak maken

Vul onderin uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

    Sluiten