Fysio Berflo Fysio Berflo Afspraak maken

Sam von Piekartz

Via deze weg wil ik mij graag voorstellen aan u. Mijn naam is Sam von Piekartz en ik woon in Hengelo. Ik had zelf op 13 jarige leeftijd een voetbalblessure en kwam daardoor in aanraking met de fysiotherapeut. Vanaf dat moment wist ik dat ik fysiotherapeut wilde worden en dit plan is ook niet meer veranderd.
In 2020 ben ik afgestudeerd aan de fysiotherapie-opleiding op de Hogeschool Saxion in Enschede. Na mijn opleiding mocht ik direct aan de slag bij FysioBerflo. Ik ben vooral actief op de locatie bij de Basic Fit. Hier kom ik veel met sportblessures en revalidanten in contact.
In het traject, waarin ik als fysiotherapeut mensen begeleid, kom ik veel verschillende aandoeningen/blessures tegen waarop ik moet anticiperen. Mijn enthousiaste, motiverende en betrokken aanpak zorgt ervoor dat de fysiotherapie leuk wordt!
In het dagelijks leven doe ik veel aan sport en geef ik voetbaltraining aan pupillen. De ervaringen die ik zelf als sporter heb neem ik mee naar mijn werk. Hierdoor kan ik de mensen een goede, kwalitatieve en passende behandeling geven.
Graag zie ik u in de praktijk van Fysio Berflo of bij Basic Fit.

Foto van Sam von Piekartz

Sam von Piekartz

Fysiotherapeut
s.vonpiekartz@fysioberflo.nl
© 2023 Fysio Berflo B.V. Alle rechten voorbehouden - Privacy verklaring - powered by Tatof

Direct een afspraak maken

Vul onderin uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

    Sluiten