Fysio Berflo Fysio Berflo Afspraak maken

Prokinesis – podotherapie

Ben jij op zoek naar (specialistische) podotherapie in Enschede, Hengelo of Oldenzaal? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij leveren podotherapie op een kleinschalige manier met 2 podotherapeuten, een persoonlijke aanpak met maatwerk voor iedere hulpvraag en 6 maanden full-service garantie.

Wij nemen de tijd voor jouw probleem en doen uitgebreid onderzoek naar de oorzaak van jouw klachten. Vervolgens maken we in samenspraak met jou een behandelplan. Jij bent immers de persoon die de therapie uiteindelijk gaat gebruiken.

Wij staan erom bekend eerst kritisch naar jouw probleem te kijken alvorens we een inlegzool adviseren. Vaak zijn er meerdere behandelingen die tot een oplossing kunnen leiden en daarom behoren ook advisering, oefentherapie en samenwerking met de fysiotherapeut tot onze mogelijkheden.

Heb je naar aanleiding van ons onderzoek toch een inlegzool nodig? Dan printen wij die met onze 3D printer in onze praktijk in Enschede. Deze inlegzolen zijn licht, flexibel en stevig tegelijk en hebben een perfecte pasvorm in veel verschillende schoenen.

Onze podotherapeut op deze locatie is Kyra Pen. Kyra is iedere woensdag tussen 11 en 16 uur aanwezig. Wil je meer weten over Kyra? Kijk dan hier.

© 2024 Fysio Berflo B.V. Alle rechten voorbehouden - Privacy verklaring - powered by Tatof

Direct een afspraak maken

Vul onderin uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

    Sluiten