Fysio Berflo Fysio Berflo Afspraak maken

Babymassage

Bij Fysio Berflo worden ook cursussen babymassage gegeven door babymassage en -yoga docent Sonja Bleijerveld in samenwerking met kinderfysiotherapeut Jacqueline Visser.

Babymassage is een mooie manier om samen met je baby tot rust te komen en contact te maken. Babymassage stimuleert de ontwikkeling, ontspanning en gezondheid van baby’s. Positieve effecten van babymassage zijn bijvoorbeeld het stimuleren van de hechting tussen ouder en kind. Tijdens deze cursus doen we naast verschillende massagetechnieken voor het hele lijfje ook oefeningen met versjes en liedjes. U leert hoe u de motorische ontwikkeling van uw kindje kunt stimuleren tijdens dagelijkse handelingen en het samen spelen. Alle informatie krijgt u op papier mee naar huis om de massagemomentjes eventueel thuis voort te zetten.

Sonja: “Ik hou ontzettend van het pure van pasgeboren baby’s en vind het heerlijk om te zien hoe ouder en kind van elkaar kunnen genieten tijdens mijn cursussen. Het mag een klein feestje zijn! Zelf masseer ik mijn kinderen regelmatig waarbij ook ik kan genieten van de rust en het contact.”

Sonja Bleijerveld (30) heeft de opleiding baby- en peutermassage met yoga bij de Weideblik in Wageningen afgerond in 2014.

Voor meer informatie kun je mailen naar sonja.bleijerveld@gmail.com

Of kijk op www.sonjableijerveld.nl

www.facebook.com/babymassagesonjableijerveld

© 2024 Fysio Berflo B.V. Alle rechten voorbehouden - Privacy verklaring - powered by Tatof

Direct een afspraak maken

Vul onderin uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

    Sluiten