Fysio Berflo Fysio Berflo Afspraak maken

TEENSfit

TeensFIT

Heeft uw zoon of dochter moeite met (voldoende) bewegen? Dan is TeensFIT wellicht iets voor hem of haar!

TeensFIT is een groepsles voor tieners (9-13 jaar) die graag meer willen bewegen. Tijdens de groepslessen wordt er sport en spel gedaan aansluitend bij de leeftijd van de kinderen. Ook wordt er geoefend in de oefenzaal waar veel fitnessapparatuur beschikbaar is. De lessen worden gegeven door een kinderfysiotherapeut. Kinderen kunnen een jaar deelnemen aan het programma om vervolgens door te stromen naar een sportvereniging.

Wanneer is TeensFIT iets voor jou?

  • Verminderde motoriek (houterig bewegen, moeite met gymmen/sporten)
  • Verminderde conditie en kracht
  • Bij overgewicht
  • Geen aansluiting kunnen vinden bij een sport
  • Om meer zelfvertrouwen te krijgen
  • Vermoeidheid door COVID-19

Wanneer uw kind problemen heeft met zijn of haar gewicht, is er mogelijkheid voor een consult met onze kinderdiëtiste. Ook zal zij 2x per jaar een bijeenkomst verzorgen over gezonde voeding. De groepslessen zijn één of twee keer per week; iedere dinsdagmiddag van 15:30-16:30 en vrijdagmiddag van 15:00-16:00 en van 16:00-17:00 op de hoofdlocatie van de praktijk (Pythagorasstraat 2).

 

Een keertje meekijken? Dat kan! Stuur een mailtje naar Anke Oude Vrielink via a.oudevrielink@fysioberflo.nl of neem telefonisch contact op 06-83384090.

Wil je een afspraak met de kinderdiëtiste? Ook dat kan! Neem contact op met Carley Albek, mail haar via carely@eetenleefstijl.nl of bel op 06-14022288.

© 2024 Fysio Berflo B.V. Alle rechten voorbehouden - Privacy verklaring - powered by Tatof

Direct een afspraak maken

Vul onderin uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

    Sluiten