Fysio Berflo Fysio Berflo Afspraak maken

TeensFit

TeensFIT

Heeft uw zoon of dochter moeite met (voldoende) bewegen? Dan is TeensFIT wellicht iets voor hem of haar!

TeensFIT is een groepsles voor tieners (8-13 jaar) die graag meer willen bewegen. Tijdens de groepslessen wordt er geoefend in de oefenzaal waar veel fitnessapparatuur beschikbaar is en daarnaast zullen er ook spelvormen gedaan worden. De lessen worden gegeven door een kinderfysiotherapeut. Kinderen kunnen een jaar lang deelnemen aan het programma om vervolgens door te stromen naar een sportvereniging. Het jaarprogramma wordt vergoed vanuit de zorgverzekering.

Wanneer is TeensFIT iets voor jou?

  • Verminderde motoriek (houterig bewegen, moeite met gymmen/sporten)
  • Verminderde conditie en kracht
  • Bij overgewicht
  • Geen aansluiting kunnen vinden bij een sport
  • Om meer zelfvertrouwen te krijgen

 

Wanneer uw kind problemen heeft met zijn of haar gewicht, is er mogelijkheid voor een consult met onze kinderdiëtiste. Ook zal zij 2x per jaar een bijeenkomst verzorgen over gezonde voeding. De groepslessen zijn één of twee keer per week; iedere dinsdagmiddag van 15:30-16:30 en 16:30-17:30 en iedere donderdagmiddag van 15:00-16:00 en 16:00-17:00 op de hoofdlocatie van de praktijk (Pythagorasstraat 2).

 

Een keertje meekijken? Dat kan! Stuur een mailtje naar Anke Talsma via a.talsma@fysioberflo.nl of neem telefonisch contact op 06-83384090.

Wil je een afspraak met de kinderdiëtiste? Ook dat kan! Neem contact op met Carley Albek, mail haar via carely@eetenleefstijl.nl of bel op 06-14022288.

© 2024 Fysio Berflo B.V. Alle rechten voorbehouden - Privacy verklaring - powered by Tatof

Direct een afspraak maken

Vul onderin uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

    Sluiten