Fysio Berflo Fysio Berflo Afspraak maken

Vacature Kinderfysiotherapie

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste kinderfysiotherapeut

Word jij onze nieuwe collega kinderfysiotherapie?
FysioBerflo is per direct op zoek naar een enthousiaste kinderfysiotherapeut (evt. in opleiding) die ons team komt versterken. FysioBerflo is een wijkgerichte praktijk in Hengelo-Zuid.
Ben jij een enthousiaste betrokken en vindingrijke kinderfysiotherapeut die graag ons team van algemeen en gespecialiseerde fysiotherapeuten wilt komen versterken? Wij zoeken een gedreven kinderfysiotherapeut met grote affiniteit in samenwerking met andere disciplines en leerkrachten. Interesse in sport is een pre.
Wat bieden wij
– Een baan starten voor 8 uur met uitbreidingsmogelijkheden
– Een gevarieerde patiënten populatie
– Een mooie ruimte binnen een multifunctionele accommodatie en beschikking over een fraaie oefenzaal en behandelruimte in onze praktijk
– Een ervaren team met diverse specialisaties.
– Marktconform salaris volgens variabel dienstverband
Wat verwachten wij
– Je kunt zelfstandig werken en functioneert goed in teamverband en bent communicatief vaardig richting ouders, verwijzers en zorgverleners.
– Je bent een gedreven netwerker met interesse in het jonge (basisschool) kind. Het is een pre wanneer je je eigen netwerk inbrengt.
– Je onderhoud en legt contacten met (potentiele) verwijzers
Geïnteresseerd?
Richt dan je schriftelijke sollicitatie en cv aan Jacqueline Visser, kinderfysiotherapeute/ pedagoog FysioBerflo, Pythagorasstraat 2, 7552 TP Hengelo of per email naar j.visser@fysioberflo.nl ovv sollicitatie- Kinderfysiotherapie.

© 2020 Fysio Berflo B.V. Alle rechten voorbehouden - Privacy verklaring - powered by Tatof

Direct een afspraak maken

Vul onderin uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

Sluiten